veel gestelde vragen:

Veel gestelde vragen:

Is componeer ervaring vereist?

Deze cursus start bij de basis: van improvisatie naar componeren. Daarna volgen de stappen om het ambacht te leren. Je kan hierin als beginner en als gevorderde instappen. Het programma is zorgvuldig samengesteld en het zal je inspireren.

Hoe verloopt de cursus?

Als nieuw lid begin je met sessie 1 en ga je mee in het programma. Elke 30 dagen krijg je een nieuwe sessie toegestuurd met nieuwe informatie. Klik hier voor het overzicht van de lessen.

Heb je meer vragen?

Onze klantenservice staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Bel ons op 06 - 249 854 41 of stuur ons een email.

 • q-iconHoe kan ik betalen en wat zijn de voorwaarden?

  Als je kiest voor onbeperkte facturatie, geef je ons toestemming om door middel van een maandelijkse incasso of creditcardtransactie het abonnementsgeld af te schrijven van je rekening. We werken niet met ingewikkelde contracten. Opzeggen kan op ieder moment, zonder opzegtermijn. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 • q-iconHoe kan ik opzeggen?

  Opzeggen kan je heel eenvoudig zelf doen door online je automatische incasso stop te zetten. Er is geen opzegtermijn.

 • q-iconKan ik mijn lidmaatschap ook upgraden?

  Ja! Je kan je lidmaatschap upgraden. In overleg kan je ook downgraden. Zoals het jou uitkomt, net zo handig.

 • q-iconHeb ik ook toegang tot de video's als ik opzeg

  Zodra de betaling stopt, vervalt de toegang tot het ledengedeelte. Je kunt de sessies en de video’s niet meer bekijken. Wij raden je aan het uitschrijven te doen net voor de volgende betaling plaats vind. Dan heb je zo lang mogelijk toegang tot alle sessies.

 • q-iconMoet je verschillende software beheersen?

  Nee. Het gebruik van software is altijd ter ondersteuning van het componeren. Software beheersing is makkelijk, maar het kan je muzikaal behoorlijk in de weg zitten. Je bouwt nl. een klankvoorstelling vanuit de samples en echte instrumenten klinken altijd beter en anders. Mijn devies is eigenlijk om zo lang als mogelijk weg te blijven van alle programma’s. TENZIJ je daar juist verder op in wil gaan.

 • q-iconHoe verloopt de cursus? Is de eerste sessie voor iedereen hetzelfde of val ik midden in de cursus?

  Iedereen begint bij de eerste sessie, die krijg je in delen opgestuurd. Je valt dus niet midden in de cursus, maar je begint met de eerste sessie. De volgende maand krijg je de 2e sessie enzovoorts

 • q-iconMoet ik muzieknoten kunnen lezen?

  Het kunnen lezen van noten is absoluut geen voorwaarde voor muzikaliteit. Het is wel handig, omdat het heel snel communiceert. Maar je hoeft geen noten te kunnen lezen voor deze cursus. Binnenkort komt er een korte cursus voor leden: noten lezen in 15 minuten.

 • q-iconKun je een sessie overslaan?

  De hele cursus heeft een weloverwogen opbouw en de sessies worden daarom in deze volgorde aangeboden. De lessen worden maandelijks geleverd en het is niet mogelijk een les over te slaan. Je hebt toegang tot een sessie zodra de bijbehorende email is verstuurd.