Leren Componeren

Breng je componeren naar een hoger plan

Vergroot je muzikale creativiteit en componeer als een prof:
Het ambacht van componeren en het prikkelen van intuïtie. Keuzes maken, verbindingen maken, als een architect werken in melodieën, kleur en ritme.

Dit is exact wat ik zou doen om je composities op een hoger plan te krijgen.
(en natuurlijk het oor van de luisteraar prikkelen)

Je kunt nu beginnen en meteen gaan componeren

Mag ik je verder begeleiden?

Wat je kunt verwachten:

Je krijgt straks toegang tot je eigen members-pagina waar vanuit je alles kunt vinden. Je ontvangt informatie, inspiratie, interviews en opdrachten, dit allemaal in video's waar je onbeperkt toegang toe hebt. Onderwerpen die tot in de puntjes behandeld worden: melodieën schrijven, harmonie, contrapunt, orkestratie, akkoorden, ritmes, stijlen, overgangen en nog heel veel meer.
 Naast deze informatie ontvang je ook geregeld berichten van Leren Componeren. 

Benodigdheden:

- Internet (snelheid is niet belangrijk, want het wordt allemaal gestreamd.
- Een mobiel, computer (laptop/desktop)
- Geen ervaring nodig

Wat je moet weten (BELANGRIJK):

Je krijgt een enorme hoeveelheid aan informatie verpakt in sessies, die weer bestaan uit 10 video's elk. Het zijn ruim 240 video's en dat is best veel. Neem de tijd om het tot je te nemen en zo mogelijk de discipline te ontwikkelen om dit alles eigen te maken.
Denk niet dat je dezelfde resultaten gaat behalen als ik. Ik componeer al bijna 30 jaar, heb 9 jaar aan het conservatorium gestudeerd en enorm veel ervaring. Maar dat gezegd hebbende, wees enthousiast over het feit dat je een skill-set gaat ontwikkelen die je de rest van je leven meeneemt en je enorm muzikaal creatief gaat maken. 

Over mij:

Negen jaar aan het conservatorium gestudeerd (Docent Muziek, Theater-musicus en Compositie/arrangeren), enorm veel ervaring opgedaan met alle soorten muziek en gezelschappen zoals Het Metropole orkest, Concertgebouw orkest, Frans Bauer, Trijntje Oosterhuis, Big Bands, filmmuziek en nog heel veel meer.
Trotse vader van 2 kinderen (5 & 11) op de Vrije School. Creatief, Spielerei & verbinding zijn mijn kernwoorden. Ik speel elke dag piano en een klein beetje basgitaar en trombone. Het liefst schrijf ik voor het Metropole Orkest, heerlijk al die kleuren.  
Naast Leren Componeren ben ik NLP-trainer en communicatie-trainer. Dat helpt me enorm in deze online cursus. 
In verbinding zijn en mensen laten ontdekken dat ze meer kunnen dan ze ooit voor mogelijk hielden, is mijn grootste drive.

Waarom nu:

Voor jezelf, om eindelijk die muziek die klinkt in je hoofd de wereld in te helpen. Of om je te verdiepen in het maken van je eigen muziek, beter te worden in componeren, arrangeren, orkestreren of songwriting. Als je de creatieve spier wilt trainen en uitgedaagd wilt worden. 
Dit is het moment om gehoor te geven aan je muzikale creativiteit en vooruit te gaan.

De Investering:

€ 297. Dat is € 1,24 per video. Het is een investering in je eigen ontwikkeling, je creatieve muzikale ontwikkeling waar je zo mogelijk je hele leven plezier van kunt hebben. Als het vuur is aangewakkerd, kun je niet meer terug, dan moet je door. 
De wereld heeft recht om jouw muziek te horen!

LAATSTE KANS: Schrijf je in via de onderstaande link voordat de timer
op 00.00.00 komt te staan ...

© 2020  LerenComponeren.nl

50% Complete

Bekijk nu GRATIS!

Vul hieronder je informatie in,
en start direct met het kijken van de video.

Close