Gefeliciteerd, het e-book wordt verzonden naar je email!

Je aanvraag is verwerkt en je ontvangt zo spoedig mogelijk een e-mail met daarin de link naar het e-book. Je kunt direct aan de slag.

Deel en win!

Het is mijn doel om zoveel mogelijk componisten, arrangeurs, producers en muzikanten met dit e-book te helpen. Ken je iemand in je omgeving die gebaat zou zijn bij het lezen van dit e-book? Deel dan de feestvreugde op je social media door een foto te maken van jezelf met dit e-book en vergeet me niet te taggen. (@marcocdebruin). 
Onder alle shares verloot ik 2 plekken voor een video-brainstorm-sessie met mij online. 

Marco C. de Bruin - Leren Componeren

Marco C. de Bruin
Eigenaar van Leren Componeren

50% Complete

Je bent er bijna

Waar mag ik het e-book naartoe sturen?

Je krijgt nu ook met regelmaat e-mails met tips, anekdotes en aanbiedingen

Close