Mini cursus componeren
voor slechts € 9

Deze mini cursus bestaat uit 3 video's waarin ik dieper in ga op het componeren. 
Aan de piano geef ik je uitleg over 3 facetten van het componeren. Het is eenvoudig en meteen toepasbaar. 

Dit is wat je zult leren

video 1: Hoe krijg je vat op je creativiteit met S.P.I.D.E.R.
video 2: Hoe je met 2 noten al kunt componeren
video 3: Hoe je begint met een nieuwe compositie

Het verhaal van Willy-Els

Willy-Els te Boekhorst is blij met de vele informatie. Het geeft net dat duwtje extra

Het verhaal van Paul

Paul Simon vindt het altijd weer terug kunnen kijken van de video's een echte aanwinst.

Marco C. de Bruin - Leren Componeren

Over Marco C. de Bruin

Componist & oprichter
Leren Componeren

Hoi! ik ben Marco C. de Bruin.
Sinds een jaar of acht ben ik betrokken bij de componeer creaties van vele mensen op internet. Eerst als eigenaar van ComposersBootcamp.nl en daarna met LerenComponeren.nl.

Ik ben deze website begonnen in 2011 om componisten te helpen in het schrijven van nieuwe muziek. Dit paste bij mij als componist, als docent, als inspirator en als ondernemer. Via Leren Componeren heb honderden mensen geholpen met het componeren via online cursussen, coaching en live workshops.

Componisten en producers zijn een kleine groep in Nederland en ook enigszins verborgen. Als je niet meer naar het conservatorium kunt waar kun je dan nog terecht voor onderwijs over componeren? Op heel weinig plekken en dit terwijl het zo belangrijk is om deze creatieve stroom ruimte te geven en daarin te groeien.

Verder ben ik de trotse vader van Lieven en Linne. En man van mijn prachtige Margreet. Naast Leren Componeren ben ik ook eigenaar van ZAPPA Trainingen. Mijn leven is vol, en ik geniet en ben dankbaar voor alles wat er gebeurd.